New Brands

In 2023 heeft WNKL het merken pakket uitgebreid met drie verse merken. Parlez, OBEY en Patagonia versterken vanaf juli het aanbod street, surf en outerwear in de winkel en online.

Wij zijn super stoked dat wij een samenwerking met deze merken zijn aangegaan. Laten ons de merken aan jullie introduceren. 

Parlez

Het in 2012 gelanceerde streetwear merk Parlez is gevestigd in Bristol, UK. De collecties van Parlez worden sterk beïnvloed door de geschiedenis en esthetiek van de zeilindustrie, gepaard met invloeden die uiteenlopen van reizen, work wear en iconische ontwerp tijdperken. Het merk is zich bewust van de impact die de mode industrie heeft op ons klimaat en doet zijn uiterste best om zo milieuvriendelijke mogelijke kleding en keuzes te maken.

OBEY

OBEY

OBEY, opgericht door straatkunstenaar en illustrator Shepard Fairey. OBEY is gevormd in 2001 als een extensie van Fairey's werk. In lijn met zijn populistische opvattingen, werd kleding een nieuw canvas om zijn kunst en boodschap te verspreiden onder de mensen. Wellicht ken je OBEY van het iconische beeldmerk en sticker met daarop Obey The Giant ook bekend als Andre The Giant. Een 235kg zware worstelaar uit Frankrijk. OBEY kenmerkt zich door het gebruik van sterke kleuren en opvallende grafische ontwerpen. De laatste jaren heeft OBEY de collectie extreem sterk gemaakt door de iconische logowear aan te vullen met unieke streetwear stijlen. 

Patagonia

Patagonia

Patagonia. Een merk dat niet mocht missen binnen ons merken pakket. Wij zijn super stoked om deze samenwerking met dit outdoor merk aan te gaan. Patagonia is outdoor in hart en nieren. Van klimmen en vissen tot surfen en hiken. Als je een voorliefde hebt voor buiten zijn is Patagonia jou merk. Oerdegelijke kleding met een tijdloos design. Het in 1970 opgerichte merk kent vier ijzersterke kernwaarden. 1. Build The Best Product. 2. Cause No Unnecessary Harm. 3. Use Business To Protect Nature. 4. Not Bound By Convention. Naast de degelijke kledingcollectie voorziet Patagonia ook nog eens in de beste hardware voor het surfen. 

 

Mocht jou favoriete item niet binnen onze collectie zitten dan kunnen wij altijd kijken of wij deze voor jou kunnen nabestellen. Kom langs de winkel voor de beste service!