Verzenden & retourneren

Afhalen
In de check out kun je kiezen voor store pick up. Store pick up is alleen beschikbaar bij onze winkel op Texel. Adres: Waalderstraat 17, 1791 EB Den Burg.

Verzendkosten

Nederland

Prijs: € 6,50
Duur: 1 - 3 dagen
Track & Trace: ja
Gratis verzending vanaf: € 150

West-Europa

Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Spanje, Zweden, Verenigd Koninkrijk.

Prijs: € 15
Duur: 2-7 dagen
Track & Trace: ja
Gratis verzending vanaf: € 200

Andorra, Denemarken, Faeröer eilanden, Finland, Gibraltar, Griekenland, Vaticaanstad, IJsland, Liechtenstein, Malta, Monaco, Noorwegen, Portugal, San Marino, Zwitserland.

Prijs: € 25
Duur: 2-7 dagen
Track & Trace: ja
Gratis verzending vanaf: € 250

Rest van de wereld *
Voorlopig leveren we onze producten alleen naar Europese landen. Door corona zijn veel logistieke transportsystemen verstoord. We willen geen consistente service leveren en kunnen dat momenteel niet beloven op wereldwijde verzending.

 

Belangrijke mededeling
Houd er rekening mee dat voor leveringen naar landen buiten de EU mogelijk extra kosten (belasting, douane, invoerrechten) van de lokale overheid gelden. Deze vergoedingen zijn niet inbegrepen in onze dienstverlening. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren, beschadigde of verkeerd geleverde pakketten door de vervoerders, aangezien wij enkel fungeren als tussenpersoon tussen onze klanten en de vervoerder. We bieden veel verschillende verzendservices. Kies uw provider zorgvuldig.

 

Inpakken en verzenden
Nadat het afreken proces is voltooid en uw bestelling is geslaagd, sturen we u een bevestiging per e-mail (controleer ook uw SPAM-inbox). U kunt het overzicht van uw bestelling zien en uw bestelnummer vinden in deze e-mail. Houd er rekening mee dat het mogelijk is dat we in sommige gevallen een verwerkingstijd van 1 of 2 dagen nodig hebben.

 

Je bestelling volgen
Nadat de bestellingen zijn verpakt, worden ze overgedragen aan de door u geselecteerde vervoerder. Wanneer de bestelling is verzonden, ontvangt u een tracking nummer per e-mail waarmee u uw bestelling kunt volgen. Houd er rekening mee dat de standaard verzendoplossing voor bestellingen buiten West-Europa onderhevig is aan een minder betrouwbare volgservice.

Als u nog vragen heeft over onze verzendservices, neem dan contact met ons op via [email protected].

 

Retourneren
WNKL accepteert geen geretourneerde goederen zonder voorafgaande schriftelijke communicatie en overeenkomst. U kunt artikel (en) binnen 14 dagen op eigen kosten retourneren (niet-gebruikte artikel (en) in nieuwstaat). We zullen het artikel / de artikelen ruilen en gratis naar u opsturen of u krijgt uw geld terug minus verzendkosten en / of extra kosten. Zowel het geretourneerde artikel (en) als de verpakking moeten in nieuwstaat verkeren, als het pakket beschadigd is, zullen we een vergoeding van minimaal 15% van de waarde van de koopwaar in rekening brengen. Annulering van bestellingen: Indien een in voorraad / geactiveerde bestelling wordt geannuleerd voordat deze is verzonden, behouden wij ons het recht voor om een ​​restocking fee van 5 euro in rekening te brengen. Retourzendingen kunnen worden verzonden naar WNKL Surf & Lifestyle Boutique aan de Waalderstraat 17, 1791 EB, Den Burg, Nederland.